NyhederLog ind
Banner

FOLDER 1:

Vi forhandler også skånsomme apparater og systemer til effektiv infektions-kontrol.

Læs mere her >>
FOLDER 2:

Produkter til hjemmebehandling.

Læs mere her >>
NIPO TEKNIK overtager Medi Tecnic


Pr. 1. august 2015 overtager NIPO TEKNIK Medi Tecnic.


Mere info følger.

Morten Østergaard er startet som installatør hos os. Han er 29 år og kommer fra en stilling som installatør hos en boligforening i Randers.Martin Bender er stoppet og har søgt nye udfordringer i en anden branche. Vi ønsker ham held og lykke.Kasper Nielsen er startet hos os som lærling.  Han er 20 år og har afsluttet HTX i sommer.Vi har overtaget el-installatørfirmaet Kjeld Madsen fra Egå, som har drevet forretning i 35 år. Kjeld har valgt at gå på efterløn, men har lovet stadig, at være behjælpelig i de timer han kan afse.NIPO Teknik ApS har netop åbnet sin hjemmeside. Siden vil løbende blive udviklet, så den hele tiden er opdateret med alt hvad der sker i branchen.

Hjemmesiden har et integreret katalog-system, som gør det muligt at læse om de mere tekniske produkter NIPO Teknik sælger og installerer. Der er i selv samme katalog en oversigt over brugte varer som er til salg. De fleste brugte varer er normalt så godt i stand at de fungerer som nyt - derfor kan der være mange penge at spare ved at tage et kig i brugt-kategorien i kataloget. Denne kategori vil naturligvis løbende blive opdateret.

Der bliver stadigvæk rettet og sat punktummer på siden, men vi mente at siden allerede nu er passende informativ, så vi allerede nu kunne gå online.

Vi håber vores nuværende og kommende kunder vil blive lige så glade for siden, som vi er det! God fornøjelse!

Vi ser frem til et godt samarbejde!

nipoteknik.dk
Din personlige elektriker
Vi har styr på kontakterne
Vi får styr på dine løse ender
Store & små opgaver
nipoteknik.dk
Din personlige elektriker
Vi har styr på kontakterne
Vi får styr på dine løse ender
Store & små opgaver