NIPO Teknik ApS - Elektriker i Risskov, Aarhus og omegn

Velkommen til NIPO Teknik

Hos NIPO Teknik ApS er målsætningen at fremstå som en kvalitetsbevidst el-installatør, der udfører alle opgaver indenfor traditionelt el-arbejde. Vi leverer altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Generelt ønsker vi et godt forhold til dig som kunde både før, under og efter udførelsen af din opgave. Vi servicerer både private samt erhverv.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud - Vi ser frem til et godt samarbejde -  Vi kører i Aarhus, Risskov / omegn og udfører alle former for elektriker- og el arbejde.


 

DØGNVAGT - 24 / 7 / 365
Ring når du har brug for os, vi
er på telefonen døgnet rundt.
86 17 17 47

OM NIPO TEKNIK
Få sat et billede på stemmen. Du kan hente eller se vores visitkort. Husk du altid er velkommen til at ringe eller skrive for et uforpligtende tilbud.

KOMPLETTE LØSNINGER
Vi samarbejder med byens håndværkere i Aarhus, Risskov og omegn - ønsker du en
samlet løsning kan vi også
hjælpe dig med det.

HVILKE OPGAVER UDFØRER VI?
Efter mange år i branchen er der næsten ikke den løsning vi ikke udfører - se udpluk af de mest almindelig opgaver. Husk ingen for store/små opgaver!

ONLINE BOOKING/TILBUD
Brug vores online booking portal. Du skriver dine informationer ind, og vi kontakter dig så hurtigt som muligt. Ligeledes hvis du ønsker et tilbud på en opgave.

KONTAKT INFORMATIONER
Du er altid velkommen til at kontakte os på alle medier:
Vi er din elektriker i Aarhus, Risskov og omegn.